Wij zijn gesloten van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024.

Stijl & duurzaamheid
hand in hand

Stanley/Stella vervaardigd eigentijdse kleding, met respect voor mensen en de planeet.
Stanley/Stella

Sterke waarden

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley/Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.
Stanley/Stella

Comfort, duurzaamheid en kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in ons DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de Stanley/Stella-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt.

Ons polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van Stanley/Stella zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

 
Kledij zonder logo

Kledij zonder logo

Wij leveren ook kwalitatieve kledij zonder logo opdruk. Kom eens langs in onze showroom en wij helpen je graag verder.
Kledij met logo

Kledij met logo

Aan de hand van verschillende technieken kunnen wij je logo op de kledij drukken of borduren.

 
Proefdruk

Altijd proefdruk

Wij maken altijd een digitale proefdruk. Zonder jouw goedkeuring van de proefdruk gaat jouw bestelling niet in productie.

 

Benieuwd naar de productietechnieken?

Bekijk welke productietechnieken wij allemaal kunnen verwezelijken voor u.