Wij zijn gesloten van 24 december 2022 tot en met 7 januari 2023.

Logo SnP Wear

Naar welke kledij ben je op zoek?

Realisaties

Goed om weten

Het laatste nieuws

SnP Wear is aanwezig op de Meatexpo/Broodway Kortrijk, Bedrijven Contactdagen Deinze en Horeca Expo Gent. We nodigen je graag…
Keepers opgelet! ⚠️⚠️ Ontvang nu dubbel zoveel grip met onze 1+1 gratis actie van Elite Sport keeperhandschoenen. Maak je…
Het is weer die tijd van het jaar waarin de zon hoog aan de hemel staat en de zomer…

Kom eens langs in onze showroom.

Wij helpen je met plezier verder.

Wat klanten zeggen over ons

Brecht Seys
"Kwaliteit van kledij tegen een correcte prijs."
Read More
Wat is er belangrijk voor een voetbalclub in de relatie met een kledijleverancier? Kwaliteit van kledij tegen een correcte prijs en een snelle en correcte levering.

Snp Wear voldoet 100% aan die vereisten en neemt heel wat zorgen van ons weg. De vriendelijke en zeer goeie service van Olivier en zijn collega’s krijg je er gratis bij. Extra pluspunt is dat ze ook actief meedenken met de club.
Jonathan Casters (Google review)
"Ongelooflijk vriendelijke mensen"
Read More
Ongelooflijk vriendelijke mensen die je meteen ter oor zijn. Ze werken je project met een hoge precisie uit en weten hoe ze de zaken moeten aanpakken. Met hun ultra snelle service zijn ze een absolute aanrader. De resultaten mogen er zijn! WiNA gent schitterd vanaf nu in HUN truitjes op sport evenementen. Bedankt!
Frank Ragole
"Samenwerken met SnP WEAR is gewoon plezant."
Read More
Samenwerken met SnP WEAR is gewoon plezant. En dit op zowel vriendschappelijk als professioneel vlak. Afspraken worden altijd goed nagekomen! Sparta Petegem is al meerdere jaren tevreden over de samenwerking met SnP WEAR.
Jürgen Van De Velde
"De juiste prijs-kwaliteitsverhouding"
Read More
Bij SnP vinden we met FCE Moortsele naast de juiste prijs-kwaliteitsverhouding ook een gemotiveerd team terug die telkens kort op de ⚽️ speelt!
Alain Senechal (Google review)
"Vriendelijk en professioneel."
Read More
Vriendelijk en professioneel.
Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy