Wij zijn gesloten van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024.

Logo SnP Wear

🧤⚽️ 1+1 GRATIS op Elite Sport keeperhandschoenen! ⚽️🧤

Keepers opgelet! ⚠️⚠️

Ontvang nu dubbel zoveel grip met onze 1+1 gratis actie van Elite Sport keeperhandschoenen. Maak je klaar om het doel te verdedigen als een pro. Grijp je kans en scoor deze geweldige deal op onze topklasse keeperhandschoenen. Haast je naar het doel, voordat de actie voorbij vliegt!

Catalogus

Download hier je catalogus met en pak je korting!

Hoe bestellen?

Stuur een mail naar aankoop@snpwear.be en geef je bestelling door. Vraag ook zeker naar het handige bestelformulier.

Niet overtuigd en toch eerst passen?

Registreer je club nu voor een gratis pasessie en vind de perfecte handschoen die bij jouw spelstijl past.

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste maat en het optimale materiaal, zodat jij elke redding kunt maken met vertrouwen en precisie. Mis deze unieke kans niet om jouw keepersprestaties naar een hoger niveau te tillen!

Verder lezen