Wij zijn gesloten van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024.

Logo SnP Wear

Blåkläder Workwear voor AC Materials

DEEL VAN SQUARE GROUP
AC Materials is gespecialiseerd in het recycleren van bouw- en sloopafval, het produceren van funderingsproducten, het leveren van stortklaar beton, stapelblokken in beton en het tijdelijk opslagen van niet-vervuilde grond (TOP). Het bedrijf maakt deel uit van de Square Group en stelt 92 medewerkers te werk, verspreid over vijf sites te Brugge, Gent, Vlierzele, Puurs en Heist-op-den-Berg. Ze beschikken bovendien ook over grondzeven, puinbrekers en een mobiele wasinstallatie die permanent hoogwaardig beton- en menggranulaten kan produceren uit gerecycleerde afvalstromen.

Blåkläder Workwear zorgt als Zweeds familiebedrijf niet alleen voor kwalitatieve en duurzame kledij en werkschoenen, maar voorziet ook in verschillende services op maat zoals een online bestelsysteem, eigen borduur- en transferafdeling en onderhoud van de kledij na verkoop. Via een uitgebreid dealernetwerk zorgen verdelers zoals SnP Wear voor een vlekkeloze levering en uitstekende service.

Johan Baeten hecht als Managing Director van het bedrijf veel belang aan duurzaamheid en dat vertaalt zich op alle gebied, ook werkkledij. “We hebben daarom ook bewust gekozen voor een lokale verdeler van een merk dat onze visie ondersteunt. Blåkläder kon binnen hun aanbod het best voldoen aan onze eisen zoals aangepaste kledij per functie met telkens specifieke noden, aandacht voor draagcomfort, zichtbaarheid, positieve uitstraling van ons bedrijf, korte levertermijnen en ondersteunende software op maat van ons bedrijf.”

“De afhandeling van de bestellingen via SNP Wear te Gavere verliep ook bijzonder vlot. Gekenmerkt door een persoonlijk contact was er steeds een professionele en vlotte samenwerking”, concludeert Johan. Tot slot is het gebruik en de mogelijkheid tot individualisatie van de webshop een groot pluspunt. Orderbeheer kan op maat van de onderneming uitgewerkt worden met ondersteuning van Blåkläder. Naast opzet van de webshop per functie en naam van de medewerker, kunnen ook de nodige details voor de correcte boekhoudkundige verwerking opgenomen worden.  Na opstart is het beheer van dit platform zelf op eenvoudige wijze te gebruiken en aan te passen zonder tussenkomst van Blåkläder.  

Ook interesse in een Blåkläder webshop? Wij laten u zien hoe de aankoop van werkkleding een uitstekende investering kan zijn. We komen graag langs voor een gratis analyse van uw bedrijf en uw behoeften. Onze jarenlange expertise, talrijke services en duurzaam assortiment kunnen u helpen
om tijd en geld te besparen.

(Bron: www.blaklader.be)

Verder lezen

Onze langverwachte ballenactie is weer terug en beter dan ooit! Bij ons vind je nu niet alleen hoogwaardige voetballen…