Wij zijn gesloten van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024.

Nieuw: Stanley/Stella AW22 Collectie

 De AW22 is geïnspireerd op een generatie innovatieve denkers die ervoor kiest om anders te leven, werken, reizen en consumeren; mensen die een lifestyle hebben die respect toont voor de planeet en de mensen die erop leven. De collectie is een ode aan de kracht van community’s en wat we kunnen bereiken als we samenwerken aan een gezamenlijk doel.

De toekomst co-creëren

We hebben onderzocht hoe we op een volledig nieuwe manier duurzaam om kunnen gaan met het milieu. Deze collectie met hoogwaardige kleding die geschikt is voor bedrukking vertelt het verhaal van ecovriendelijke mode, die gemaakt is voor de planeet. Laat u verrassen door het levendige kleurenpalet en vier de prachtige kleuren van de natuur.  
 

Voor elk seizoen

 
Deze veelzijdige collectie gaat veel langer mee dan het komende seizoen. Onze nieuwe Dry Range, Super Heavy, Sherpa Range, Dip Dyes en Recycled collecties en de nieuwe T-shirts, sweatshirts, broeken, accessoires en kinderkleding van onze bestaande collecties bieden meer dan genoeg stijlen voor de komende jaren.  
 
Of u nu op zoek bent naar klassiek, comfortabel, streetwear of tweekleurig: wij hebben de laatste trends. Verder zijn een aantal items gemaakt van gerecyclede materialen, zodat we afval zoveel mogelijk minimaliseren. U kunt deze collectie met een goed gevoel inkopen.

Opvallende statements

Met de nieuwe kleuren Day Fall, Red Earth en Worker Blue brengt deze collectie de mooiste natuurtinten naar uw showroom. Als u iets rustigers zoekt, kiest u voor subtiele tinten zoals Aloe, Kaffa Coffee, Deep Metal Heather Grey of de klassiekers Off White, Desert Dust en Stargazer.  
 
Voor vrije geesten hebben we Dipdyes, Beige Tweed Check, Worker Blue Checen Camo Sherpa. Wij zijn klaar voor de ecorevolutie.
 

Een variatie op klassiekers

Een autumn winter-collectie is niet compleet zonder premium Outerwear. Als u deze toevoegt aan uw Polo Collection maakt u gegarandeerd indruk op uw traditionelere klanten. De polo is een tijdloos en veelzijdig shirt dat altijd in de mode is. Onze moderne pasvorm, gemaakt van 230 g/m2, is comfortabel, duurzaam en voldoet aan elke behoefte. 
 
Uiteraard hebben we een paar dingen aangepast om onze Outerwear- en Polo Collection een nieuwe look te geven. Er zijn allerlei mensen nodig om de toekomst te veranderen. 

Verder lezen