Wij zijn gesloten van 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024.

Logo SnP Wear

In 2021 zijn we allemaal thuissupporter!

Het EK 2021 gaat op 11 juni 2021 om 21.00 uur van start. Dit jaar zullen de stadiums echter niet vollopen met duizenden supporters, maar verplaatsen de festiviteiten zich naar alle woonkamers, cafés en pleinen.

De ideale gelegenheid dus om van uw bedrijf een mini-stadium te maken voor de collega’s. Niet voldoende plaats? Dan is er ongetwijfeld wel een gadget waar iedere thuissupporter gelukkig van wordt.

Het populairste fan-artikel

Hoedjes in onze driekleur, knalrode T-shirts of topjes, vlaggen, sokken, overalls, rugzakken. Het zijn maar een paar ideeën voor outfits waarin iedere duivels-fan ons belgenlandje graag aanmoedigt..

Het populairste fan-artikel is toch nog steeds een T-shirt, en dan nog liefst eentje met een originele opdruk. Stijlvol, komisch of opvallend, je kan er alle kanten (en maten) mee op. Daarnaast zijn ze snel leverbaar en goedkoop te bestellen. Hoe groter de hoeveelheid, hoe voordeliger de prijs.

Ook het aanbod in materialen (polo’s, sportshirts, gewoon katoenen shirts) is  groot, net zoals het te bedrukken oppervlak. En een eigen bedrijfslogo kan er natuurlijk ook altijd op. Maar beperk je bij het uitzoeken van het relatiegeschenk niet direct tot een shirt, er kan namelijk nog zoveel meer bedrukt worden dan enkel kledij.

Een onbegrensd aanbod

Het is niet moeilijk om als bedrijf te “scoren” met originaliteit, zeker niet als er een bijna onbeperkte variatie aan gadgets beschikbaar is.

Nog een goed idee? Voetballen uiteraard! Een gepersonaliseerde voetbal is het meest toepasselijke geschenk dat er is als het gaat om het EK. Én je stimuleert er ook nog lichamelijke activiteit mee. Leg maar eens een voetbal in eender welk bedrijf op de grond. Binnen de kortste keren staan hele teams buiten te “sjotten” in hun pauze. Het is in 2021 nog duidelijker geworden dat onze gezondheid het allerbelangrijkste is, dus waarom geen voetbal om mee te sporten? Zet er dan nog eens je bedrijfslogo op een je scoort op alle vlakken.

Ook ‘normale’ relatiegeschenken als servies, kantoorartikelen, sleutelhangers en bijvoorbeeld auto-gadgets zijn eenvoudig aan te passen aan de voetbalgekte. Aan de andere kant kan ook gedacht worden aan iets dat bij het bedrijf zelf past. Er is niks logischer dan een garage die het wagenpark versiert met spiegelhoezen in de Belgische driekleur.

De juiste gadget op de juiste plaats

Het is zien en gezien worden, en niets is raar. Ook aan accessoires wordt gedacht. Pruiken, opblaasbare spullen (groot en opvallend), zonnebrillen, sieraden, riemen, aanstekers, drinkbidons. The sky is the limit.

De kunst is om enerzijds het budget in de gaten te houden, en anderzijds om zo creatief mogelijk te zijn. Voor ons bij SnP Wear gaan die twee begrippen goed samen. We helpen je dan ook graag verder met het maken van de juiste keuze.

Bekijk de catalogi of Laat van je horen en we vinden samen dé perfecte EK-gadget voor uw bedrijf of zaak. En onze onberispelijke service? Die krijg je er gratis bij.

Verder lezen

Van 5 tot en met 8 februari kan je ons terugvinden op Horecabeurs Bredene Op stand 3313. Onze collectie…
Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy