Met wat kunnen wij u helpen?

Werkkledij

Goede werkkledij moet tegen een stootje kunnen, dat is geen nieuws voor ons.
Wij zorgen ervoor dat de juiste stielman de juiste kledij draagt, want net zoals de kwaliteit van het werk is ook de kwaliteit van de werkkledij deel van uw imago als ondernemer.

Met een subtiel geborduurd borstlogo of een opvallende rugbedrukking zetten we samen uw onderneming in de kijker. We verdelen tal van merken voor ieder budget.  Het aanbod is uiteraard zeer groot en daarom begeleiden we jullie graag in het maken van de juiste keuze.

Onze merken

Sportkledij

SnP Wear is gespecialiseerd in het ontwerpen, bedrukken en leveren van teamwear voor alle sporten. Dankzij onze eigen ontwerpstudio en productieafdeling garanderen we u een unieke, op maat gemaakte collectie die ook naast het veld met plezier zal gedragen worden.

Daarnaast hebben we nauwe connecties met tal van kwalitatieve sportmerken zoals onder andere Joma, Craft, Erima, Hummel, Uhlsport, Patrick, Reece en Jartazi.

Ook met onze bekende ballenactie scoren we jaar na jaar.

We bieden dan gedurende een beperkte periode een assortiment topvoetballen aan zeer scherpe prijzen aan. Het uitgelezen moment voor uw club om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Onze merken

Event- & Promokledij

Bedrukte promotionele kledij is onlosmakelijk verbonden aan de eventsector, het bekendste voorbeeld hiervan zijn natuurlijk de ‘Crew’ T-shirts, maar promowear omvat nog zoveel meer.

Promowear gaat van T-shirts tot fleeces, tot sjaals, mutsen en allerlei andere gadgets of giveaways. Bij ons vind je gegarandeerd het meest complete gamma. Wij bieden je graag advies op maat van uw wensen en verwachtingen.

Onze merken

Horecakledij

SnP Wear combineert naadloos mode & functionaliteit. We verdelen, bedrukken & borduren professionele kledij voor keuken- & zaalpersoneel.

Of je nu kiest voor een stoere of elegante stijl, onze textiel zit als gegoten. Esthetisch & comfortabel.

Naast onze vaste collectie van topmerken zoals Le Nouveau Chef en Chaud Devant beschikken we ook over een eigen atelier. Hier creëren onze ervaren vakmensen uw unieke op maat gemaakte schort.

Onze merken

Businesskledij

First impressions last!

Het is ons doel om klasse en herkenbaarheid deel te laten uitmaken van je werkdag. We zijn ervan overtuigd dat esthetiek, kwaliteit en comfort deel moeten uitmaken van het dagelijkse bedrijfsleven.

Werk hard en steek alle energie in het achterna gaan van je goals, wij zorgen er wel voor dat je altijd gekleed bent voor de gelegenheid.

 

Onze merken

Gadgets & Relatiegeschenken

Wat denk je van een eenvoudige maar elegante balpen met het logo van jouw zaak? Of misschien een duurzame dopper drinkfles? Bij de muziekliefhebbers valt onze gepersonaliseerde JBL Clip ongetwijfeld in de smaak. Kortom, ons aanbod is even divers als uitgebreid.

We begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. Digitaal, telefonisch of in onze Corona-proof showroom te Gavere. Voor iedere persoon, onderneming of budget hebben we de geschikte gadget of relatiegeschenk.

Benieuwd naar de productietechnieken?

Bekijk welke productietechnieken wij allemaal kunnen verwezelijken voor u.