Wij zijn gesloten van 24 december 2022 tot en met 7 januari 2023.

Logo SnP Wear

Nieuw in ons assortiment: Chaud Devant

SnP Wear als official dealer

Het zat er een beetje aan te komen dat we official dealer zouden worden van het bekende horeca-merk Chaud Devant. De visie van het label sluit namelijk nauw aan bij die van ons. 

Van productieproces tot verkoop ligt de aandacht op duurzaamheid, kwaliteit en mode

Het productieproces van de kledij wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Duurzame methoden hebben de voorkeur en er is bewust voor gekozen om de productie dicht bij huis te houden. Alle producten dragen dan ook het stempel ‘Made in Europe’.

Chaud Devant-producten worden vervaardigd van sterke, hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen, maar bovenal geschikt als betrouwbare werkkleding. Bijna de gehele Chaud Devant-collectie is dan ook industrieel wasbaar.

Horecakledij SnP Wear

De geschiedenis van Chaud Devant

Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Onze designs worden hier in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Vervolgens worden ze verkocht aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen wereldwijd, tot de Seychellen aan toe! Dankzij de inzet van ons enthousiaste team is Chaud Devant bepalend geworden voor de look van de Amsterdamse horeca en ver daarbuiten. Je ziet onze kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants!

Horecakledij SnP Wear

Verder lezen

Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy