fbpx

Wij zijn gesloten van 24 december 2021 tot en met 7 januari 2022.

Logo SnP Wear

Vind ons op Meat Expo

Van 26/9/2021 tot 29/9/2021 kan je ons terugvinden op Meat Expo te Kortrijk Expo! De vakbeurs voor bakkers, slagers en delicatessezaken.  We staan er met onze uitgebreide collectie werkkleding. Voor in de keuken of het atelier hebben we het assortiment van onder andere Le Nouveau Chef. Voor de bediening in de zaak zijn dat merken als Harvest & Frost, Stanley Stella en Printer Essentials.

Je kan ons terugvinden in HAL 4 op Stand 476

Broodway, Meat Expo en A Taste of Tavola

Meat Expo gaat door van zondag 26 september tot woensdag 29 september 2021.  Gelijktijdig vinden in Kortrijk Xpo ook de slagersbeurs Meat Expo en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats.  In totaal betekent dit maar liefst 6 beurshallen vol met nieuwe inspiratie en verfrissende ideeën. 

Zo worden Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola het eerste grote ontmoetingsmoment voor de sector.  

Meat Expo is 4 dagen lang een inspirerend en sfeervol forum waar het ambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. En waar je in een gezellige sfeer je collega’s uit jouw sector, én uit de slagerij- en delicatessenwereld kan ontmoeten. 

De passie van SnP Wear voor de horeca en voedingsindustrie

Of het nu draait om hygiëne, het voorkomen achter de toog of gewoon omdat het goed voelt om er goed uit te zien. Er zijn voldoende redenen om voor uw zaak de juiste werkkleding te kiezen.

SnP Wear is een dynamisch bedrijf dat staat voor kwalitatieve kledij met gepaste bedrukking of subtiel borduursel.  Teamwork en heldere communicatie staan bij ons centraal, en wie ons kent weet dat we er alles aan doen om onze afspraken na te komen.

Onze collectie bestaat uit een gevarieerd aantal topmerken. Voor in de keuken of het atelier hebben we het assortiment van onder andere Le Nouveau Chef. Voor de bediening in de zaak zijn dat merken als Harvest & Frost, Stanley Stella en Printer Essentials.

Dankzij onze passie, originaliteit, persoonlijke service en licht guerrilla gehalte groeien wij stilaan uit tot één van de spraakmakers in onze sector. Tevens kunnen wij door onze goede banden met vele leveranciers een service aanbieden die niet te evenaren is.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Het advies krijg je er gratis bij!

SnP Wear combineert naadloos mode & functionaliteit. We verdelen, bedrukken & borduren professionele kledij voor keuken- & zaalpersoneel.

Of je nu kiest voor een stoere of elegante stijl, onze textiel zit als gegoten. Esthetisch & comfortabel.

Eens samenzitten voor jouw zaak? Twijfel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en gratis advies.

Verder lezen

Van 20 november 2022 tem 24 november 2022 kan je ons terugvinden op Horeca Expo in Flanders Expo Gent…
Wij gebruiken cookies...
Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy