fbpx

Hoe we omgaan met het tekort aan grondstoffen

Inhoud

Algemeen probleem binnen de sector

Zoals u weet staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid bij SnP Wear op de eerste plaats. We streven dan ook naar een continue verbetering van onze dienstverlening, ons aanbod en onze service.

Wij (net zoals alle anderen in onze sector) kregen de afgelopen maanden te kampen met backorders op een aantal van onze collecties. De boosdoener hier is een schaarste in de levering van grondstoffen (katoen, biokatoen, polyester, nylon, acryl, …). Dit heeft vertraagde leveringen en een toenemende druk op de prijzen tot gevolg.

Ter info: de prijs van biologisch katoengaren is sinds september 2020 meer dan verdubbeld.

Hoe wij er mee omgaan

Zoals u van ons gewend bent zetten we ons constant in om uw tevredenheid te garanderen. Daarom denken we graag met u mee om deze problemen zoveel mogelijk te vermijden. Bij het kiezen van het juiste artikel zal u steeds op de hoogte zijn van mogelijke backorders, en afhankelijk van de dringendheid zullen we ook een beschikbaar alternatief voorstellen.


Wij waarderen u als onze klant en we willen u bedanken om samen met ons te investeren in een betere wereld. We zijn dan ook niet van plan om eerstdaags drastische prijswijzigingen door te voeren. 🙂

SnP Wear

Geslaagd! Oops!

close

Select options

close

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy